Sovellus

Ohjeet sovelluksen käyttöön

Kainuun Sanomien ja paikallislehtien sovelluksista löydät Kainuun alueen ajankohtaisimmat uutiset, ilmiöt, menot ja puheenaiheet yhdessä paketissa. Voit ladata sovelluksen maksutta Google Play- tai Applen App Store –sovelluskaupoista.

Mistä löydän sovelluksen?

Löydät haluamasi lehden sovelluksen hakemalla sitä lehden nimellä Googlen Play- tai Applen App Store -sovelluskaupoista.

Jokaisella Kainuun alueen tilattavalla lehdellä on oma sovellus. Uudella sovelluksella pystyt seuraamaan paremmin haluamasi lehden uutisvirtaa.

Myös Koti-Kajaanin näköislehti löytyy jokaisesta sovelluksesta. Voit lukea Koti-Kajaanin näköislehteä maksutta.

Löydät sovellukset sovelluskaupoista seuraavilla nimillä:

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Ylä-Kainuu

Miksi jokaiselle lehdelle on oma sovellus?

Jokaisella Kainuun alueen tilattavalla lehdellä on oma sovellus. Uudistuksen avulla pystyt seuraamaan paremmin haluamasi lehden uutisvirtaa, tilaamaan ilmoituksia ajankohtaisista aiheista ja saamaan lehden tilaajille kohdennettuja etuja.

Koti-Kajaanin näköislehti on luettavissa maksutta jokaisessa sovelluksessa.

Millaisen tilauksen tarvitsen, jotta voin käyttää kaikkia sovelluksen ominaisuuksia ja lukea kaikki uutiset ja näköislehdet?

Sovelluksen lataaminen on maksutonta, mutta suurin osa sisällöstä on maksullista. Tarvitset siis voimassa olevan tilauksen lukeaksesi uutisartikkeleita ja näköislehtiä. Voit lukea Koti-Kajaanin näköislehteä maksutta kaikissa sovelluksissa.

Lisätietoa tilaustyypeistä löydät jokaisen lehden tilaussivulta.

Kainuun Sanomat: https://kamp.jaicom.com/slp/
Sotkamo-lehti: https://itse.jaicom.com/SLP/tilaus?p=sotkamolehti
Kuhmolainen: https://itse.jaicom.com/SLP/tilaus?p=kuhmolainen
Ylä-Kainuu: https://itse.jaicom.com/SLP/tilaus?p=ylakainuu

Kuinka kirjaudun sovellukseen?

Sinulla tulee olla aktivoituna digitunnus SLP Kustannuksen verkkopalveluihin. Lisätietoa tunnuksen aktivoinnista löydät osoitteesta www.kainuunsanomat.fi/asiakaspalvelu

Sovellukseen kirjaudutaan samalla sähköpostilla, jolla olet kirjautunut muihin SLP Kustannuksen digipalveluihin.

1. Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, sovellus pyytää syöttämään sähköpostiosoitteen. Syötä tähän kenttään sama sähköpostiosoite, jota käytät verkkopalveluissamme.

2. Saat hetken kuluttua kuusinumeroisen koodin sähköpostiisi. Jos koodi ei tule sähköpostiisi, tarkasta roskaposti –kansio.

3. Syötä tämä koodi kenttään, joka avautui sen jälkeen, kun olit syöttänyt sähköpostiosoitteesi.

Olet nyt kirjautunut sovellukseen. Voit lukea kaikkien tilaamiesi lehtien näköislehtiä missä tahansa sovelluksessa.

Jokaiseen Kainuun Sanomien, Kuhmolaisen, Sotkamo-lehden ja Ylä-Kainuun paperilehden tilaukseen kuuluu myös digitaalinen tilaus. Jos et ole aktivoinut tunnuksiasi, löydät ohjeet käyttäjätunnuksen aktivointiin täältä: https://www.kainuunsanomat.fi/asiakaspalvelu/

Kuinka käytän sovellusta?

Kun sovellus aukeaa, olet sovelluksen päänäkymässä. Voit siirtyä eri näkymien välillä pyyhkäisemällä näyttöä oikealle tai vasemmalle. Kun valitset jostain näkymästä artikkelin, voit liikkua artikkeleiden välillä samalla tavalla.

Löydät sovelluksesta uutisartikkeleita sekä näköislehtiä ja erilaisia teema- ja erikoislehtiä.

Näköislehden lukeminen

Voit lukea näköislehteä sovelluksessa tai selaimella. Pääset lukemaan maksullista sisältöä, kun olet aktivoinut käyttäjätilisi ja sinulla on voimassaoleva tilaus.

Sovellus:Lataa haluamasi lehden sovellus sovelluskaupasta. Sovelluksen löydät lehden nimellä: Kainuun Sanomat, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu tai Kuhmolainen

Näköislehden löydät liikkumalla sivusuunnassa sovelluksen ylävalikossa. Näköislehden sivu on nimetty lehden mukaan.

Paina lehteä ja lehti latautuu laitteellesi ja aukeaa automaattisesti. Voit lukea lehteä myös offline-tilassa eli et tarvitse toimivaa verkkoyhteyttä latauksen jälkeen.

Näköislehti selaimella: Kirjaudu sisään tilaamasi lehden sivustolla yläpalkista löytyvästä kirjaudu-napista. Löydät näköislehden ylävalikosta näköislehti -linkin takaa. Paina haluamasi lehden kantta ja aloita lukeminen.

Voit vaihtaa sivua näppäimistön nuolinäppäimillä tai painamalla hiirellä nuoli-ikonia lehden laidoilla. Pääset haluamaasi kohtaan näköislehteä painamalla kerran hiiren vasenta nappia. Voit raahata sivua pitämällä kiinni sivusta hiiren vasemmalla napilla.

Mitä käyttöjärjestelmiä sovellus tukee?

iOS: iPhone tai iPad, joissa käyttöjärjestelmänä iOS 12 tai uudempi.

Android: Tabletit ja puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Android 7.0 tai uudempi.

Jos käytössäsi on laite, jonka käyttöjärjestelmä ei ole enää päivitettävissä, näköislehden ja artikkelien lukeminen onnistuu laitteen selaimen kautta lehden verkkosivuilta.

Sovelluksemme ovat uudistuneet

Mediakaista-palvelu sulkeutuu

  1. Hae Kainuun Sanomien uusi sovellus lehden nimellä Google Play- tai App Store-sovelluskaupasta ja lataa sovellus laitteeseesi.Jokaisella tilattavalla lehdellämme (Kainuun Sanomat,Kuhmolainen,
  2. Sotkamo-lehti ja Ylä-Kainuu) on oma sovellus. Koti-Kajaanin näköislehti löytyy jokaisen lehden sovelluksesta.
  3. Lataa sovellus laitteeseesi. Kirjaudu sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet kirjautunut muihin SLP Kustannuksen verkkopalveluihin.Saat hetken kuluttua sähköpostiisi kuusinumeroisen koodin.
    Syötä saamasi kuusinumeroinen koodi kenttään, joka avautui sähköpostiosoitteesi syöttämisen jälkeen. Olet nyt kirjautunut sovellukseen, ja voit käyttää tilaamiesi lehtien sisältöjä. Koti-Kajaanin näköislehtiä voit lukea, vaikka Sinulla ei juuri nyt olisi yhtään maksullista tilausta voimassa. Voit lukea kaikkien tilaamiesi lehtien näköislehtiä yhdessä sovelluksessa

Kainuun Pörssi ja rivi-ilmoitukset

Myydään, ostetaan, tarjotaan vuokralle, halutaan vuokrata, kaikenlaista

Kainuun Pörssi -rivi-ilmoituspalsta julkaistaan koosteena keskiviikkoisin Koti-Kajaanissa, torstaisin Kainuun Sanomissa ja Ylä-Kainuussa sekä perjantaisin Kuhmolaisessa ja Sotkamo-lehdessä. Tavoitat siis yhdellä ilmoituksella koko Kainuun!

Halutessasi voit ilmoittaa myös yksittäisellä rivi-ilmoituksella

Rivi-ilmoitusten jättöajat:

Kainuun Pörssi: edeltävänä tiistaina klo 10 mennessä.
Kainuun Sanomat: edeltävänä arkipäivänä klo 14.00 mennessä.
Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu: edeltävänä arkipäivänä klo 10 mennessä.

Etsi sivustolta