Paino- ja jakelupalvelut

Suomalainen Lehtipaino -konserniin kuuluvat Suomalainen Lehtipaino Oy, Tunturi-Lapin Paino ja SLP Jakelu Oy tarjoavat monipuoliset painamiseen ja jakeluun liittyvät palvelut.

Suomalainen Lehtipaino on valmiina palvelemaan kaikkia Suomessa toimivia lehtitaloja. Tinkimätön ammattitaito ja vuosikymmenten kokemus sekä alan viimeisintä huutoa oleva teknologia ja konekanta varmistaa, että Suomalainen Lehtipaino pystyy suoriutumaan vaativimmistakin painotöistä ripeästi ja luotettavasti, sovittujen aikataulujen ja kustannusarvioiden puitteissa.

Tunturi-Lapin Paino palvelee asiakkaitaan vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Paino tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun alkaen suunnittelusta, kuvauksesta, tekstin tuotannosta aina korkealaatuiseen painamiseen saakka.

SLP Jakelu hoitaa maakunnassa Kainuun Sanomien varhaisjakelun sekä maaseudun viikonvaihdejakelun. Varhaisjakelussa ovat Kainuun Sanomien lisäksi konsernin omistamat paikallislehdet Ylä-Kainuu, Sotkamo-lehti ja Kuhmolainen sekä Helsingin Sanomat ja Kaleva. SLP Jakelu jakaa myös aikakauslehtiä ja kirjeitä. SLP Jakelulla on tänä päivänä vahva jakeluverkosto Kainuussa. Lehtensä saa jo yli 34 000 kainuulaista taloutta.

Ota yhteyttä!

Etsi sivustolta