Myyntiehdot

Peruutukset ja peruutusmaksut

Mediatila voidaan peruuttaa seuraamuksitta varausaikataulujen rajoissa. Lehti veloittaa aikataulun umpeuduttua peruutetuista varauksista 30 % mainoksen bruttohinnasta sekä mahdollisen valmistuslisän. Peruutusmaksua laskettaessa noudatetaan varausajankohdasta riippumatta aina julkaisupäivänä voimassaolevia mainoshintoja.

 

Vastuu virheistä

Lehti ei vastaa mainosten poisjäämisen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Lehden suurin vastuu mainosten julkistamisessa sattuneista virheistä on mainoksen hinta ja muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistus- tai käsittelyarvo. Huomautus virheellisestä mainoksesta on tehtävä kahdeksan vuorokauden kuluessa julkaisupäivästä. Pidätämme oikeuden lehden rakenteen- ja hinnanmuutoksiin.

 

Maksuliikenne

Maksuyhteystieto: FI80 5313 0120 1156 22 OKOYFIHH
Maksun saaja: SLP Kustannus Oy
Maksuaika: 14 vrk netto
Y-tunnus: 2676183-6
Viivästyskorko: Yliajalta peritään 7 %:n vuotuinen viivästyskorko. Maksumuistutuksesta perimme 10 euron maksun.
Huomautukset: Laskua koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan päivän kuluessa laskun päiväyksestä.
Luotollinen myynti: Kainuun Sanomat edellyttää luotollisessa mainosmyynnissä asiakkailta y- tai henkilötunnuksen antamista asiakkaan oikeusturvasyistä.
Laskutuksen käsittelykulu: Normaalista laskutusrutiinista poikkeavista toimenpiteistä (esim. laskujaosta, viivästyneen reklamaation aiheuttamasta uudelleenlaskutuksesta, ennakkoon laskutuksesta tai pyynnöstä lähetetystä laskukopiosta) perimme voimassa olevan hinnaston mukaisen käsittelykulun jokaiselta toimenpiteeltä. Hintaan lisätään alv.
Laskutusrytmi: Laskutus tapahtuu viikon jaksoissa.
Arvonlisävero: mainoshinnat ovat verottomia hintoja. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa olevat viranomaisten julkaisutoimintaan määräämät verot ja maksut.
Palautukset: Rahapalautukset vain yli 10 euron summista.

Tarkat lehtikohtaiset sopimus- ja myyntiehdot löydät mediahinnastoista.

Etsi sivustolta