Lukijailmoitukset

Lukijailmoitukset

Kainuun Sanomat, Koti-Kajaani, Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu

Lukijailmoituksia voit jättää helposti ilmoituspalvelussa verkossa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Ilmoitusten jättöajat löydät osastokohtaisista ilmoitusohjeista. Pyhäpäivät vaikuttavat lehtien julkaisuajankohtiin, lisätietoja voit kysyä lehtien asiakaspalvelusta.

Kainuun Pörssi ja rivi-ilmoitukset

Myydään, ostetaan, tarjotaan vuokralle, halutaan vuokrata, kaikenlaista

Kainuun Pörssi -rivi-ilmoituspalsta julkaistaan koosteena keskiviikkoisin Koti-Kajaanissa, torstaisin Kainuun Sanomissa ja Ylä-Kainuussa sekä perjantaisin Kuhmolaisessa ja Sotkamo-lehdessä. Tavoitat siis yhdellä ilmoituksella koko Kainuun!

Halutessasi voit ilmoittaa myös yksittäisellä rivi-ilmoituksella

Rivi-ilmoitusten jättöajat:

Kainuun Pörssi: edeltävänä tiistaina klo 10 mennessä.
Kainuun Sanomat: edeltävänä arkipäivänä klo 14.00 mennessä.
Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu: edeltävänä arkipäivänä klo 10 mennessä.

Tapahtumat

Tapahtumien Kainuu tapahtumakalenterissa voit ilmoittaa omasta tapahtumastasi. Tapahtumatiedot julkaistaan maksutta www.tapahtumienkainuu.fi -verkkosivustolla sekä Kainuun Sanomien, Koti-Kajaanin, Kuhmolaisen, Ylä-Kainuun ja Sotkamo-lehden painetun tuotteen menopalstalla. Lisätietoa palvelusta löydät osoitteesta www.tapahtumienkainuu.fi.

Perheilmoitukset

Lukijoiden omat onnittelut, kutsut ja tervehdykset julkaistaan lehtien Perhetapahtumat -osastolla kaikkina julkaisupäivinä.

Ilmoituksen voi jättää sähköpostitse lehden asiakaspalveluun. Liitä mukaan ilmoitusteksti, mahdollinen valokuva, julkaisupäivä ja -lehti sekä omat tietosi laskutusta varten: nimi, osoite, henkilötunnus ja puhelinnumero.

Perheilmoitusten jättöajat:

Kainuun Sanomat: edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä.
Koti-Kajaani: edeltävänä arkipäivänä klo 10 mennessä.
Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu: edeltävänä arkipäivänä klo 10 mennessä.

Seuratoiminta ja hengelliset ilmoitukset

Järjestöjen ja seuratoiminnan ilmoituksia julkaistaan Kainuun Sanomissa ja paikallislehdissä kaikkina julkaisupäivinä, Koti-Kajaanissa keskiviikoisin.

Seuratoiminnan ja hengellisten ilmoitusten jättöajat:

Koti-Kajaani: maanantaina klo 16 mennessä.
Kainuun Sanomat: edeltävänä arkipäivänä klo 14.00 mennessä.
Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu: edeltävänä arkipäivänä klo 10 mennessä.

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Kainuun Sanomat, Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu

Surun kohdatessa voit lehti-ilmoituksella muistaa vainajaa, kutsua läheiset siunaustilaisuuteen ja kiittää osanotosta. Ilmoitusten ulkoasu on vakioitu. Ilmoitukset ladotaan malliston mukaisesti ja niissä käytetään SLP Kustannuksen käytössä olevia ristejä ja tunnuksia. Ilmoituksen voit tehdä verkossa lehtien ilmoituspalvelussa.

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset on jätettävä 2 arkipäivää ennen julkaisua.

Kuolinilmoituksia ja surukiitoksia julkaistaan Kainuun Sanomissa yleisimmin lauantaisin ja paikallislehdissä loppuviikon numerossa.

Ilmoituksen voi myös lähettää sähköpostitse lehden asiakaspalveluun. Mukaan tulee liittää ilmoitusteksti, julkaisupäivä ja -lehti sekä tiedot laskutusta varten: laskun vastaanottajan nimi, osoite, puhelinnumero sekä laskun vastaanottajan henkilötunnus. Lehti laskuttaa ilmoituksen perikunnan nimellä. Lähetämme ilmoituksesta vedoksen hintatietoineen tarkistettavaksi ennen julkaisua.

Kuolinilmoitusten muistolehtiä kuuluu jokaiseen kuolinilmoitukseen maksutta 5 kappaletta. Ylimenevät lehdet maksavat 3e/kpl, ja lehdet laskutetaan kuolinilmoituksen kanssa samalla laskulla.

Muistolehtien postittamista varten omaisten nimet ja osoittee pyydämme ilmoittamaan 2 vuorokautta ennen ilmoituksen julkaisupäivää lehden asiakaspalveluun.

Etsi sivustolta