paikallislehdet1280

Lehdet

Kainuun Sanomat

Kainuun Sanomat

Kainuun Sanomat on perustettu vuonna 1918 suuren isänmaallisen innostuksen vallassa. Kainuun Sanomat on kuusipäiväinen, sitoutumaton maakuntalehti. Lehden päätoimittajana toimii Leena Hirvonen.

Kainuun Sanomille tunnusomaista on ollut kehitysaluepoliittisten tavoitteiden ajaminen. Vuosikymmenten mittaan se on maakuntalehtenä ollut luomassa Kainuulle omaa maakunnallista identiteettiä. Syrjäseudun lehtenä se on jatkuvasti pyrkinyt antamaan vaihtoehtoisen näkökulman pääkaupungin ja ruuhka-Suomen suurille medioille.

kotikajaani-uusi-250px

Koti-Kajaani

Koti-Kajaani on Kajaanissa ja sen lähikunnissa ilmestyvä puolueeton kaupunkilehti. Koti-Kajaani jaetaan keskiviikkoisin ja sen jakelumäärä on  38.000 kpl. Koti-Kajaani jaetaan Kainuun tajaama-alueella. Lisäksi lehdellä on noutopisteitä päivittäistavarakaupoissa.

Koti-Kajaani perustettiin vuonna 1972 Ilmoituslehti-Kajaani nimellä. Koti-Kajaaniksi se muuttui vuonna 1975. Lehden päätoimittajana toimii Tiina Suutari.

sot_250

Sotkamo-lehti

Sotkamo-Lehti on kaksi kertaa viikossa ilmestyvä sitoutumaton paikallislehti. Lehti on perustettu vuonna 1962 ja se ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin. Lisäksi Sotkamo-lehti julkaisee matkailulehti VuokattiNewsin viisi kertaa vuodessa. Lehden päätoimittajana toimii Pekka Lassila.

kuh_250

Kuhmolainen

Kuhmolainen on vuonna 1959 perustettu Kuhmossa ilmestyvä sitoutumaton paikallislehti. Lehti ilmestyy kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Kannanotoissaan lehti pyrkii ajamaan paikkakunnan yleistä etua sekä Kainuussa että valtakunnallisesti. Samalla se myös arvioi kriittisesti paikallisten hallintoelinten päätöksentekoa. Lehden päätoimittaja on Mari Heikura.

yk_250

Ylä-Kainuu

Ylä-Kainuu on tiistaisin ja torstaisin ilmestyvä sitoutumaton paikallislehti. Ylä-Kainuun ensimmäinen numero ilmestyi 5.2.1965. Lehti oli aluksi nimeltään Suomussalmi. Kun levikki laajeni Suomussalmen lisäksi Hyrynsalmelle, tuli lehden nimeksi Salmelainen vuonna 1973. Levikkialueen laajennuttua sisältämään myös kolmannen kunnan Puolangan otettiin käyttöön nimi Ylä-Kainuu vuonna 1974. Ylä-Kainuun pääilmestymisalueet ovat tänäkin päivänä Suomussalmi, Puolanka ja Hyrynsalmi. Ylä-Kainuun viikoittainen lukijapeitto on 97 %. Lehden päätoimittaja on Sirkku Rautio.

kl_250

Koti-Lappi

Koti-Lappi on kerran viikossa ilmestyvä kaupunkilehti, jonka levikkialue on Kemijärven, Pelkosenniemen, Savukosken ja Sallan alueet. Lehden painos on noin 11 000 kappaletta. Lehteä tilataan maksullisena noin 1 500 kappaletta. Lehden päätoimittaja on Esa Keskinen.

enontekionsanomat_kansi

Enontekiön Sanomat

Enontekiön Sanomat on kaksi kertaa kuukaudessa Enontekiöllä ilmestyvä paikallislehti. Lehden levikki on noin 2770 kappaletta. Lehden päätoimittaja on Katja Keskitalo.

kittilalaheti_kansi

Kittilälehti

Kittilälehti on kerran viikossa Kittilässä ilmestyvä paikallislehti. Lehden levikki on 2500 kappaletta. Lehden päätoimittaja on Miika Sirkiä.

luoteislappi_kansi

Luoteis-Lappi

Luoteis-Lappi on kerran viikossa ilmestyvä paikallislehti, jonka levikkialuetta ovat Kolari ja Muonio. Lehden levikki on noin 3 500 kpl. Lehden päätoimittaja on Jonna Niinikangas.

suomi100kainuussa_250

Rikastetut digilehdet

Valmistamme lehtiä, esitteitä, katalogeja tms. niin painettuina kuin digiversioinakin. Digilehdet pystymme rikastamaan valokuvin, videoin tai linkein asiakkaan toivomuksen mukaan.

Matkailutuotteet

SLP Kustannus valmistaa säännöllisesti ilmestyvien maakuntalehden, paikallislehtien ja kaupunkilehtien lisäksi erityisesti matkailulehtiä. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat VuokattiNews, Kainuun Kesä, Erä-Kainuu ja Kesä-Kuhmo sekä venäjänkielinen matkailuopas.

vuokattinews2018kevat

VuokattiNews
Mediahinnasto »

kainuunkesa

Kainuun Kesä

erakainuu2018

Erä-Kainuu

kesakuhmo250

Kesä-Kuhmo

venajankielinen-esite-2018

Venäjänkielinen esite 2017-2018

Etsi sivustolta